Zeci de morminte au fost distruse în comuna Arbore din județul Suceava. Pietrele funerare au fost smulse și puse la pământ. Nu au fost găsite urme sau înscrisuri cu mesaje de orice fel. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere, iar persoanele vinovate sunt căutate.

Citește și: Caz incredibil în Vaslui! Un mort nu a mai ajuns la propria înmormântare

Caz incredibil în Vaslui! Un mort nu a mai ajuns la propria înmormântare

Incident fără precedent în Vaslui. Locuitorii din satul Epureni au rămas muți de uimire când au ajuns la slujba de înmormântare a unui consătean și cel decedat nu era acolo.

Citește și: Un bărbat și-a ucis iubita cu toporul. Acesta a declarat că a fost vorba de un pariu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Locuitorii din satul vasluian Epureni au mers la biserică la slujba de înmormântare a lui Ion Bulai, un consătean în vârstă de 75 de ani. La scurt timp după ce oamenii au ajuns cu colivele și coroanele de flori, preoţii le-au spus că slujba va fi anulată.

Citeste si:  Un medic de familie a fost acuzat că nu își primește pacienții în cabinet, ci îi ține pe trotuar și îi consultă la fereastră. Direcția de Sănătate Publică face verificări

Oamenii din comuna vasluiană Epureni nu au mai pățit niciodată așa ceva

După ce medicii legiştii au stabilit că bărbatul s-a stins din viață din cauze naturale. Iar pentru că nu avea cine să-l înmormânteze, sătenii au pus mână de la mână şi să-i facă omului o înmormântare creştinească. 

Citeste si:  O asistentă din Cluj i-a injectat adrenalină unui bebeluș de două luni, când trebuia să îi facă aerosoli

Data înmormântării a fost stabilită, iar la data şi ora fixată, oamenii s-au adunat la biserică, cu pomeni, cu pachete de mâncare pentru sufletul mortului, inclusiv cu colivă. Cu toate acestea, decedatul nu a mai ajuns la biserică. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si