Un german a trăit un adevărat șoc într-un magazin alimentar. În timp ce își făcea cumpărăturile, el a decis să citească lista de ingrediente de pe spatele ambalajului.

Textul macabru inscripționat pe eticheta sarmalelor

Astfel, sarmalele pe care intenționa să le cumpere aveau o etichetă pe care scria că unul din ingredientele folosit este „carnea de om 250 de grame: 0,99 euro”.

Supermarketul era din Renania de Nord-Westfalia, Germania, iar respectivul produs era la reducere. Pe etichetă mai era un text macabru, care promitea "părți fragede și gustoase de cadavre". Deși terifiat de cele citite, Knut Thamm a decis să cumpere produsul, ascunzând în tot acest timp eticheta, care nu a mai fost găsită pe niciun alt produs din lanțul de magazine.

Încă nu se știe dacă în acest caz a fost vorba de un protest oficial al unei asociații de protecție a animalelor sau doar o glumă. Nici reprezentanții magazinului nu știu ce a fost de fapt cu textul acela șocant.

„Toate sucursalele din districtul Lünen au fost verificate și nu s-au găsit alte produse”,  conform publicației străine  tz.de.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Carne umană sarmale

Pe eticheta unor sarmale scria că acestea conțin carne umană.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Deznodământ tragic pentru un tânăr de 14 ani. Băiatul a fost accidentat mortal de un tren de călători, în Roman

Carne de cal în shaorma

Anul trecut, un jurnalist din Marea Britanie a făcut o anchetă de proporții. El și-a propus să dezvăluie compoziția reală a doner kebab-urilor, așadar a supus carnea mai multor analize.

Dacă restul ingredientelor erau într-o stare foarte bună, carnea nu a fost la fel.

Carne cal shaorma

Un jurnalist a descoperit carne de cal în shaorma.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este Sorina, tânăra din Cluj, găsită fără viață în pădure! Familia a dat-o dispărută cu o zi în urmă, iar vecinii au declarat unde au văzut-o ultima dată

Deși mulți clienți știau că mănâncă carne de vită, sau miel, au trăit șocul vieții lor când au descoperit că respectiva carne era de cal. Jimmy Doherty de la emisiunea Food Unwrapped a mărturisit că testele au scos la iveală nereguli grave.

”Înspăimântător. Ceea ce este cu adevărat trist este că doar un singur magazin din nouă a folosit miel. Dacă pot scăpa și nu îi costă nimic, o vor face iar!”, a spus un client.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si