Close sidebar
Close sidebar

Un clujean si-a luat un cangur ca animal de companie: "E ca un copil mic"

Nu traieste in Australia, are buletin romanesc! Rin este singurul cangur de companie din tara noastra. Simpaticul animal este prietenul unui clujean care l-a adoptat de cateva saptamani.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


- E curios, e ca un copil mic, trebuie sa vada el tot, uite si la microfon, oare ce e acolo?! Reactioneaza la nume, dar mai rar, acum suntem la partea de cunoastere. Pana acum am socializat si incet incet incepe sa isi recunoasca numele.

Faceti cunostinta cu Rin! Simpaticul cangur pitic a fost adus din Ungaria, dar parintii sai sunt din Australia. Intreaga familie a fost insa crescuta tot in casa unui iubitor de animale.

-Eu de mic copil am avut animale mai ciudate

Cel care l-a adoptat este Claudiu, un tanar din Cluj care si-a dorit un animal exotic!

-A fost un fel de wow si la vama. M-au tinut acolo vamesii sa isi faca toti poze cu el ca nu au mai vazut cangur trecand vama.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Maria Ghiorghita- mama lui Claudiu: Cum ati primit vestea ca fiul dumneavoastra vine acasa cu un cangur? Pe undeva nu m-am mirat ca el de mic copil a iubit foarte mult animalele nu m-am mirat ca a ajuns cu un cangur, probabil mai urmeaza si alte animale dupa cum il cunosc eu.

Rin face parte acum din familie. La fel ca o pisica sau un catel, e rasfatat numai cu bunatati!

Cangurul nu le va da mari batai de cap nici cand va creste!

-Maxim la un metru ajunge, inaltime, este o specie pitica si coada ii ajunge undeva la 70 de cm cam asa.

-Vreau sa-l obisnuiesc cu mine, sa pot sa ies cu el, sa-i dau drumul pe afara, sa alerge, sa topaie si sa inoate. O sa merg cu el la lacuri care sunt in preajma si in pajisti mai deschise unde are spatiu sa alerge.

Desi a fost criticat pentru ca tine in casa un animal in captivitate, Claudiu spune ca totul este legal, iar Rin se simte excelent in camera lui.

- Nu il chinui, dupa cum vedeti nu e legat, nu e tinut intr-o cusca, nu sta pe gresie asa cum toata lumea a inceput sa faca comentarii pe internet ca nu e mediul lui, pe viitor va avea si un tarc foarte mare.

Pana atunci, micutul cangur se bucura de atentia intregii familiii si nu numai. Rin a devenit vedeta pe retelele de socializare, iar catelul familei a ajuns pe locul doi acum.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI