Un colt de rai din drumul regelui. Transalpina, o comoara pentru turismul din Parang. Ati fost aici?
Iata, se vede in spatele masivul Papusa,  se vad si doua-trei serpentine din celebrul drum al regelui. Transalpina e o adevarata comoara pentru turismul din Parang, cel putin pe timp de vara, cat este deschisa circulatiei publice.
Va raman, totusi, la dispozitie, panoramele extraordinare din Parang, peisaje gata sa-ti taie rasuflarea oriunde ti-ai intoarce privirea, dar si partiile domoale de ski, de aici, din statiune si ospitalitatea cabanierilor din Ranca.
Toate acestea sunt ingredientele pentru un weekend de neuitat

Va raman, totusi, la dispozitie, panoramele extraordinare din Parang, peisaje gata sa-ti taie rasuflarea oriunde ti-ai intoarce privirea, dar si partiile domoale de ski, de aici, din statiune si ospitalitatea cabanierilor din Ranca. Toate acestea sunt ingredientele pentru un weekend de neuitat.

Urmariti materialul integral.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si