Columbianul este îndrăgostit până peste cap de logodnica lui din cârpe și a descris-o ca fiind „dragostea vieții lui”.

Columbianul care s-a logodit cu păpușa din cârpe, a devenit tată. Păpușa Natalia i-a „născut” al treilea copil

Conform Daily Mail, cuplul mai au doi copii împreună, un fiu și o fiică, iar „nou-născutul” se numește Sammy.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mai ales momentul „nașterii” Nataliei.

În fotografii se vede cum păpușa din cârpe, îmbrăcată într-un halat de spital stă întinsă pe pat.

Citește și: Dragostea e imprevizibilă. Un columbian s-a logodit cu o păpușă din cârpe pe nume Natalia. Logodnica bărbatului este „însărcinată pentru a treia oară”

De Natalia s-a îngrijit un doctor, tot o păpușă din cârpe, îmbrăcat și el în halat alb, cu plasă de păr și mască pe față.

Citește și: Carnagiu pe o șosea din Panama: cel puțin 33 de persoane și-au pierdut viața

Pe tot parcursul „travaliului”, columbianul și-a imortalizat viitoarea soție. De asemenea, el și-a făcut un selfie când își acoperea fața cu mâinile pentru a-și ascunde lacrimile de fericire. După ce Natalia a „născut”, mândrul tată și-a fotografiat fiul, așezat pe burta mamei sale.

Citește și: A murit Modeste M'Bami, fost internațional camerunez. Care este cauza decesului

Imaginile au devenit rapid virale pe internet.

O familie a investit peste 100.000 de euro într-un atelier de jucării/ Matei Grosu: ”Este în egală măsură greu și frumos să faci jucării din lemn lucrate manual”

Doi soți au decis să atragă fonduri europene pentru deschiderea unui business cu jucării din lemn realizate manual. Proiectul lor a fost unul câștigător iar acum se bucură de succes.

Doi soți din Neamț  au fost fericiții câștigători care au primit șansa să-și deschidă un atelier de jucării lucrate manual. Deși nu știau ce îi așteaptă, Maria și Matei Grosu au fost încrezători iar acum au ajuns să își trimită produsele în SUA, Australia și Japonia. Matei Grosu a vorbit  în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre banii investiți în afacerea cu jucării, despre timpul necesar realizării produselor și despre promovarea lor.

Cei doi părinți, dornici să învețe și să producă cele mai frumoase jucării din lemn

”În spatele Vulp’s stau doi părinți, eu și soția mea, Maria. Tot ce am făcut până acum, cu bune și mai puțin bune, succese și eșecuri, le-am făcut împreună de la zero.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am deschis atelierul în vara anului 2017, și privind în urmă nu aș alege alt partener, și sunt mândru de ce am reușit să realizăm. Adevărul este că niciunul din noi nu aveam habar ce înseamnă să realizezi un produs, să faci producție. Ne-am documentat aproximativ un an de zile, ne-am sfătuit cu niște tâmplari cu experiență în legătură cu echipamentele pe care să le folosim, ce tip de lemn să folosim, vopsea, adezivi și apoi am pornit la treabă”, a spus Matei Grosu.

”În 2015 am identificat o măsură de finanțare în valoare de 70.000 de euro, 100% nerambursabili prin intermediul PNDR, și cum doream să facem ceva al nostru, am făcut planul de afaceri și documentele necesare și am depus în sesiunea 2016. Proiectul a fost câștigător și am semnat contractul de finanțare la începutul anului 2017. Am asigurat astfel o parte din investiția inițială, ulterior am mai obținut și niște împrumuturi de la bancă”, a povestit cofondatorul.

Citește și:  EXCLUSIV: Pictura pe haine, o nouă tendință în materie de modă/ ”Am lucrat în ateliere de restaurare unde am avut ocazia să-mi dezvolt această pasiune”

Pentru că acordurile au durat câteva luni, deja cei doi soți s-au apucat să schițeze câteva modele de jucării.

”Numai aspectele astea au durat în jur de 3 luni. Între timp definisem câteva modele de jucării cu care să începem, pe care le-am prototipat și ulterior au devenit primele jucării produse. Era vorba de un set de cuburi de construit, două modele de puzzle, câteva figurine și o jucărie pentru antrenarea îndemânării pentru copii de 18+ luni, în formă de arici, mai exact copiii trebuiau să pună țepii pe arici. Ariciul asta este singura jucărie pe care o producem încă de la început”, a explicat Matei Grosu.

Jucăriile din lemn costă între 50 de lei și 1000 de lei

Cât despre  banii investiți la început   în atelierul de jucării, aceștia a spus că au primit 70.000 de euro ajutor nerambursabil și aproximativ 30.000 de euro împrumut.

Citeste si:  Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani- kanald.ro

Citeste si:  Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

”O parte din profit l-am investit în fiecare an. Business-ul nostru este handmade, așadar în atelier avem mașini, unelte clasice, necontrolate pe calculator. Avem toate utilajele necesare de la fierăstrău circular și fierăstrău cu bandă, strung, la mașini de rindeluit, găurit, mașini de șlefuit, etc. Însă toate operațiunile realizate țin de priceperea colegilor care lucrează în linia de producție”, a spus cofondatorul.

Astfel de jucării din lemn variază ca și preț între 50 de lei și peste 1000 de lei pentru seturile mai complicate.

Afacerea își dorește să atragă cât mai mulți clienți internaționali

”Unele au nevoie de un timp mai mare de proiectare, prototipare și testare. Altele, cum sunt figurinele de animale din lemn sau păpușelele din lemn mai puțin. Plecăm de la o idee, o descriem în detaliu, apoi punem pe hârtie designul inițial, facem prototipul și vedem dacă trebuie să modificam ceva, apoi facem o serie limitată pe care o testăm în piață. Este în egală măsură greu și frumos să faci jucării din lemn lucrate manual. Este o muncă care implică răbdare și talent, de la tăiere conform șablonului, la șlefuire și modelare, până la pictură”, a povestit Matei Grosu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  EXCLUSIV: A uimit Roma cu florile ei/ Românca Mirela Mentel: ”Mă consider mai degrabă o femeie luptătoare decât o femeie de succes”

Citeste si:  Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si:  Horoscop azi, 30 martie 2023: Racii se gândesc la viitor. Capricornii au parte de o zi excelentă- radioimpuls.ro

”Prețurile variază între 50 de lei pentru o figurină din lemn, să zicem o zână sau un animal al pădurii de exemplu și peste 1000 de lei pentru unele seturi mai complicate, cum ar fi setul de Pikler, balansoar, bârne și pietre de echilibru. Sau căsuța de păpuși și mobilierul”, a mai adăugat acesta.

Pe viitor, cei doi soți și-au propus să dezvolte cât mai mult site-ul societății astfel încât să atragă clienți la nivel internațional.

Citește și:  Afacere mistuită de flăcări. Un magazin din Neamț a ars din temelii

”Avem mulți clienți din SUA, Canada și Uniunea Europeană, însă deocamdată ajungem la ei prin intermediul unei platforme de vânzări produse handmade și vintage. De asemenea, mi-am propus să dezvoltăm cât mai multe relații comerciale cu alți comercianți, magazine fizice sau online. Dorim să dezvoltăm un lanț de distribuție cât mai scurt cu putință, motiv pentru care cel mai probabil nu vom mai colabora cu mari distribuitori”, a mai precizat Matei Grosu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si