Unul dintre comandanții ruși de rang înalt ar fi murit în Ucraina după ce a fost atacat de proprii săi oameni, a spus un oficial occidental, potrivit NYPost. El ar fi intrat în conflict cu soldații din subordine.

Citeste si: Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar fi suferit un infarct după reproșurile lui Putin

Potrivit unor informații din teren greu de verificat, colonelul Iuri Medvedev ar fi fost călcat de un vehicul blindat aparținând armatei Rusiei.

Caz șocant în interiorul armatei ruse 

Comandantul Brigăzii 37 de infanterie motorizată, colonelul Iuri Medvedev, ar fi fost ucis de propriii săi militari, din cauza amplorii pierderilor suferite de brigada sa, a spus oficialul citat de BBC.

„Acest lucru oferă doar o perspectivă asupra unora dintre provocările morale cu care se confruntă forțele ruse”, a adăugat el.

Citeste si: Vladimir Putin, dezlănțuit. Ce decizie cruntă a luat. "Încearcă să anuleze o țară întreagă, veche de 1.000 de ani”

Potrivit altor relatări, Medvedev ar fi suferit răni la picioare și a fost evacuat în Belarus, unde a murit pe patul de spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Comandantul Brigăzii 37 de infanterie motorizată, colonelul Iuri Medvedev, ar fi fost ucis de propriii săi militari

[Sursa foto: NT Post]

Câte pierderi a înregistrat Rusia în "operațiunea specială"

Ministerul rus al Apărării a declarat vineri că prima fază a operaţiunii sale militare în Ucraina este aproape încheiată, iar de acum înainte trupele ruse se vor axa pe ''eliberarea'' completă a regiunii estice Donbas ce cuprinde provinciile separatiste proruse Doneţk şi Lugansk.

Citeste si: Peste o sută de copii au fost uciși de bombardamentele rusești din Ucraina

Generalul rus din Ministerul Apărării a oferit vineri un bilanţ al victimelor în rândul trupelor ruse de la începutul invaziei, menţionând că 1.351 de militari au fost ucişi şi 3.825 răniţi, în timp ce responsabili occidentali estimează că numărul morţilor în rândul soldaţilor ruşi ar fi între 7.000 şi 15.000.

Citeste si:  Un preot militar a fost ucis în Rusia în tiruri de rachete ucrainene. Este primul mort pe teritoriul rus în Războiul din Ucraina

Ucraina susţine că au fost ucişi cel puţin 15.000 de militari ruşi, iar Rusia la rândul ei susţine, conform datelor prezentate de generalul Serghei Ruţkoi, că au fost ucişi până în prezent cel puţin 14.000 de militari ucraineni. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Armata ucraineană a lichidat încă un general al armatei lui Vladimir Putin

Generalul rus Iakov Riazantsev ar fi fost lichidat de forțele militare din Ucraina, conform unui anunţ făcut de deputatul Oleksiy Goncharenko, pe pagina sa de Facebook.

„De data aceasta, comandantul Armatei 49 de Arme Combinate a Districtului Militar Sudic al Federației Ruse, locotenent-generalul Iakov Riazantsev, a plecat în iad. Vom răzbuna fiecare ucrainean care a avut de suferit de pe urma inamicului!”, a postat Goncharenko, pe Facebook, conform presei ucrainene.

Iakov Riazantsev a fost numit comandant al Armatei 49 a Districtului Militar Sudic, cu sediul în Stavropol, în anul 2020.

Conform sursei menționate anterior, Iakov Riazantsev a îndeplinit misiuni speciale în Siria, unde trupele lui Putin au luptat alături de cele ale lui Bashar al-Assad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si