Comisarul este acuzat de luare de mită și introducerea unor obiecte interzise în penitenciar. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi introdus în celula unui ucigaș încarcerat telefoane mobile, alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.

Citeste si: Scene revoltătoare într-o grădiniță din Capitală. Educatoarea jignește copiii și plănuiește să-și achite chiria pe banii părinților

Procurorii au anunțat punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 03 aprilie 2019, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită și introducerea ilicită a unor obiecte interzise în penitenciar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În perioada februarie-martie 2019, inculpatul i-a procurat unei persoane din interiorul penitenciarului, condamnată pentru săvârșirea infracțiunii de omor, mai multe telefoane mobile.

Procurorii precizează că inculpatul a acceptat de la un prieten al celui încarcerat promisiunea de a primi suma de 7.000 lei, din care până în prezent a primit, în două tranșe, 6.500 lei. În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

Comisarul a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si