Un scandal de amploare s-a petrecut noaptea trecută, în Centrul Vechi, la Botoșani. Între doi frați a izbucnit un conflict, iar mai mulți oameni au ajuns să se implice. Un apel la 112 a făcut ca poliția să se implice, iar autoritățile s-au confruntat cu probleme în aplanarea scandalului, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Scandal de amploare izbucnit din cauza a doi frați

Pe străzile din Centrul Vechi, din Botoșani, mai exact în parcarea unui supermarket, între doi frați a izbucnit un conflict. Situația a escaladat, în schimb rapid. 

Citește și: VIDEO Desfășurare de forțe după bătaia din Pantelimon! De la ce a pornit cu adevărat scandalul cu bâte și săbii dintre clanurile rivale

O femeie, martoră la scandalul fraților, a alertat autoritățile. Imediat, la fața locului, au sosit polițiștii care au încercat să îi încătușeze pe cei doi frați. Aceștia s-ar fi confruntat cu mai mulți oameni, care s-au opus, iar polițiștii ar fi fost nevoiți să solicite mai multe echipaje.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

La locul incidentului s-au mai deplasat două echipaje de poliție și unul de jandarmi. Văzând situația, persoanele implicate în conflictul care nu le aparținea, ar fi încercat să fugă printre blocuri.

Citește și: Și-a ucis cumnata în bătaie, după care și-a pus capăt zilelor în același loc în care fratele lui s-a sinucis în urmă cu 2 ani. Tragedia s-a petrecut în Vâlcea

Polițiștii au reușit în schimb să îi prindă și să îi încătușeze. Pe lângă cei doi frați, la secția de poliție, pentru a fi audiați, au fost conduse și persoanele care au încercat să împiedice polițiștii să îi încătușeze.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si