Un conflict spontan care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a desfășurat în localitatea Sâniob, din județul Bihor, potrivit informațiilor transmise de presa locală ebihoreanul.ro.

Un adolescent în vârstă de 16 ani și-a înjunghiat consăteanul, în plină stradă.

Și-a înjunghiat consăteanul după ce s-au certat, pe stradă

Incidentul șocant ar fi avut loc în după amiaza zilei de duminică, 2 iunie 2024.

Un adolescent în vârstă de 16 ani și un tânăr în vârstă de 26 de ani ar fi început un conflict pe stradă, în localitatea Sâniob. Conform sursei citate anterior, cei doi s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice când s-au luat la ceartă. Conflictul celor doi a escaladat rapid, moment în care adolescentul de 16 ani și-a înjunghiat consăteanul cu un cuțit.

Citește și: Cât a ajuns să câștige Daniel, după 20 de ani de muncă pe un vas de croazieră: "Este suficient". Care este dezavantajul meseriei

Un adolescent și-a înjunghiat consăteanul, în plină stradă

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Victima adolescentului a fost transportată de urgență la spital, cu multiple răni în zona gâtului și a brațului drept, pe care l-a folosit pentru a se apăra împotriva loviturilor. Acesta ar avea nevoie de o perioadă de 12 zile de îngrijiri medicale.

"La nivel cervical anterior, paramedian stâng şi al cartilajului tiroid, victima a prezentat plagă tăiată, lungă de circa 2,5 cm, la nivel cervical antero lateral stâng, a prezentat plagă tăiată, lungă de circa 3,5 cm.

La nivelul braţului drept s-a constatat plagă tăiată de circa 1,02 cm. Leziunile de la nivelul gâtului și brațului au necesitat 12 zile de îngrijiri medicale şi nu au pus în primejdie viața victimei", s-ar arăta într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Bihor, potrivit aceleiași surse.

Adolescentul de 16 ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Citește și: VIDEO Acțiunea „cireașa și căpșuna”. Autoritatea Națională Fitosanitară a controlat astfel de fructe vândute într-o piață din București

Un adolescent și-a înjunghiat consăteanul, în plină stradă

[Sursa foto: istockphotos]

"În data de 02.06.2024, în jurul orelor 15.30, în timp ce persoana vătămată MRF se afla pe stradă în localitatea Sâniob, pe DJ6767F, în aproprierea imobilului nr. 220, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul HP i-a aplicat lovituri cu cuţitul în zona gâtului(...) şi la nivelul braţului drept, pe care victima l-a ridicat, încercând să se apere(...), precum şi cu pumnul în zona feţei, pe partea stângă", se arată în comunicatul autorităților, potrivit stirileprotv.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si