Un bărbat de 28 de ani din Constanța este cercetat pentru agresiune sexuală și violență în familie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au cerut miercuri arestarea preventivă a individului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat propunerea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat de 28 de ani, din comuna Poarta Albă, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și violență în familie, potrivit  Mediafax.

Citește și: VIDEO- O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

Femeia a fost agresată în repetate rânduri de bărbat

Probatoriul administrat până la ora actuală a relevat că, în cursul lunii mai a anului 2023, bărbatul și-a bătut soția în mai multe rânduri, pe fondul geloziei, consumului de alcool, dar și de droguri.

Individul și-a agresat soția lovind-o cu cureaua, cu palmele, cu picioarele și chiar i-a spart o sticlă în cap, provocându-i leziuni care au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform procurorilor, la începutul lunii mai, inculpatul a săvârșit împotriva soției sale, prin constrângere, acte de natură sexuală pe care le-a înregistrat cu un telefon mobil, în scopul producerii de materiale pornografice.

Citește și: VIDEO- Bărbat înjunghiat de soția infidelă

O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

Poliția a fost alertată vineri seară în Sectorul 4 din București de către  mama unei tinere de 28 de ani, după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon.

Femeia a găsit-o pe fiica sa moartă în casa iubitului fetei, în vârstă de 32 de ani, potrivit Antena 3.

Citește și:  A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că a ademenit o tânără de 17 ani la el acasă cu o colecție Disney și apoi a sugrumat-o

Deoarece primele indicii conduc spre ipoteza unei crime, la fața locului s-au deplasat ofițeri de la ”Omoruri” și procurori bucureșteni care au cercetat întreaga locuință.

Potrivit primelor informații, în jur se aflau mai multe urme de sânge, însă nu au fost observate și urme vizibile de violență pe corp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si