Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic o mașină condusă de un bărbat de 44 de ani. Acesta anunța la portavoce că vinde peștele. Tocmai această metodă le-a dat de gândit polițiștilor, iar acesta a fost oprit pentru a i se cere actele.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă, după ce polițiștii au găsit sute de mii de țigări netimbrate în locuința sa

„În urma controlului autovehiculul, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 12,4 kg de pește, întrucât bărbatul nu deținea documente de proveniență a acesteia”, au explicat reprezentații IPJ Brăila, citat de Mediafax.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă, după ce polițiștii au găsit sute de mii de țigări netimbrate în locuința sa

Un bărbat din Argeș a fost reținut pentru contrabandă. În mașina acestuia și în locuință au fost găsite sute de mii de țigări netimbrate.

Bărbatul de 45 de ani este din localitatea argeșeană Poiana Lacului și a fost reținut pentru contrabandă.

Citeste si: Un șofer fără permis de conducere a fost urmărit în trafic cu focuri de armă

250.000 de țigări netimbrate au fost descoperite asupra lui. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Un bărbat și o femeie au fost arestați după ce au vândut cocaină în două județe

Un bărbat și o femeie au fost arestați preventiv după ce ar fi vândut cocaină mai multor persoane din București și din județul Olt. Bărbatul a fost prins în flagrant după ce a vândut 15 grame de cocaină. Cei doi au comercializat cocaină contra sumei de 100 de euro pentru un gram.
Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. 

Citeste si: 47 de milioane de pastile de amfetamină au fost găsite ascunse într-un transport de făină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si