Close sidebar
Close sidebar

Un copac a devenit punct de atractie. Vecinii se uita lung in gradina barbatului si nu le vine sa-si creada ochilor: "Nu am idee ce e"

Sa vezi si sa nu crezi! Printre ciresi si visini se iteste si un altfel de copac, unul care de cativa ani a devit un adevarat punct de atractie. Puteti spune ce este? Aveti doar trei incercari.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce avem noi aici? Priviti cu atentie! Da, despre pomul plantat exact langa falnicul brad vorbim. Cel de langa tufele de trandafiri. L-ati vazut? Este cel mai admirat dintre toti. Dar ce pom e oare?

Si daca ar intreba de nu stiu cate ori, tot n-ati ghici. Nici dumneavoastra, nici interlocutorul nostru. E arbustul care face kiwi.

10 litri de apa primeste la radacina in fiecare zi, altfel n-ar rezista.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu stiam ca la noi se va face, l-am pus aici si l-am ingrijit, cineva mi-a spus ca merge exact ca si vita de vie sa fie indreptata catre nord, sa aiba soare”, a declarat Gavril Dancons.

Si uite asa pomul a crescut, asa ca acum, curtea omului este prea mica.

Vecinii se uita lung.

Mare le-a fost mirarea cand au vazut ca face si fructe: „Fructele sunt mai mici decat din comert, dar sunt bune”.

Maramuresanul spune ca intr-un an bun, recolta ajunge si la 10 kilograme de fructe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI