UPDATE- Copilul este un băiețel de doar 4 ani, găsit la aproximativ 2,5 km în aval de zona în care a căzut. Acesta se afla în stop cardiorespirator. A fost resuscitat de echipajul medical prezent la fața locului, conform protocolului.

Din nefericire, el nu a răspuns manevrelor de resuscitare și i-a fost declarat decesul de echipajul SAJ.

Știre inițială

În urmă cu puțin timp, pompierii din Bacău au fost solicitați să intervină în orașul Dărmănești, în urma unui apel primit pe numărul unic de urgență 112. 

Un copil a căzut în râul Uz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu echipament specific, o autospecială pentru scafandri, trei bărci, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, încadrate cu 17 pompieri militari de la Detașamentele de Pompieri Bacău, Onești, Moinești și Garda de Intervenție Comănești.

Citește și: O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă, s-a prăbușit în gol de la etaj, în Galați

O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă, s-a prăbușit în gol de la etaj, în Galați

O fetiţă din Galați a căzut de la etajul 4 al blocului unde locuieşte cu familia. Ea a fost transportată la spital. Minora a decedat.

O fetiţă  din Galați a căzut în această dimineață de la etajul 4 al blocului unde locuieşte cu familia.

Rămasă singură în apartament, fără supraveghere, copila s-a prăbușit în gol, de la fereastra locuinței. Copila a fost preluată în stare de gravă de o ambulanță și transportată la spital, conform Observator.

Alarma a fost dată azi dimineață. Un apel la 112, la ora 7.48, anunța că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Citește și:  Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe vârful podului Basarab din Capitală. Polițiștii au intervenit

"Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței. Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital”, a transmis IPJ Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si