Cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie au avut parte de un caz incredibil. Un băiețel a fost atacat de un roi de albine, iar medicii au scos din trupul lui peste 70 de ace.

Totul s-a petrecut în weekend, în municipiul Botoșani. Copilul, în vârstă de doar 3 ani se afla în vizită la bunici, care au mai mulți stupi de albine. El se juca în curtea casei la o distanță de peste 50 de metri de stupi, însă, la un moment dat, acesta a început să țipe.

Citește și: VIDEO- Reacția halucinantă a unei femei atunci când a văzut în curtea sa un urs masiv care îi alerga caprele: „Mușcă-l, Ursulică!”

Cum a ajuns băiețelul să fie înțepat de zeci de albine?

Adulții i-au auzit țipetele copilului și s-au dus direct la el pentru a vedea ce s-a întâmplat. Aceștia l-au găsit pe micuț în mijlocul unui roi de albine care îl atacau.

Adulții au reușit să îl scoată pe cel mic dintre albine și l-au dus de urgență la spital pentru că trupul lui era acoperit de înțepături de albine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un copil a fost atacat de un roi de albine. Au fost scoase peste 70 de ace din trupul lui. Caz înfiorător în Botoșani: „Am numărat 74 de ace”

Copil atacat de albine

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

Peste 70 de ace, scoase din trupul băiețelului

Cadrele medicale au scos un număr record de ace, mai exact, peste 70. Niciuna dintre înțepături nu a fost într-o zonă care să îi pună viața în pericol. 

„Am numărat 74 de ace. Dintre cele pe care am reușit noi să le scoatem. Au mai fost scoase și de părinți. În mod miraculos, copilul este stabil.

Nu a făcut șoc anafilactic. A fost internat totuși pentru supraveghere de specialitate”, a mărturisit un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgențe Pediatrie, potrivit monitorulbt.ro

Citește și: Un județ din România este în alertă din cauza viperelor. Oamenii le-au găsit în fața caselor, pe străzile din oraș sau printre mașini: „I-a căzut unei femei din pom una”

Specialiștii le recomandă oamenilor să aibă mare grijă pentru că pe timp de secetă și caniculă, albinele devin foarte agresive.

De asemenea, nu este recomandat ca oamenii să dea din mâini atunci când văd albine agitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si