La data de 23.03.2023, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani.

Citește și: VIDEO- Bătaie ca în filme pe străzile din Sighetu Marmației! Mai multe persoane sunt implicate

Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "Lovire sau alte violențe".

Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Citește și: O fetiță de doar 2 ani a fost omorâtă în bătaie de tatăl său vitreg. Bărbatul a filmat-o pe micuță agonizând, în loc să sune după ajutoare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Bătaie ca în filme pe străzile din Sighetu Marmației! Mai multe persoane sunt implicate

Polițiștii din Sighetu Marmației efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce mai mulți tineri s-au bătut pe străzile din municipiu.

Mai mulți tineri au fost implicați într-o bătaie monstruoasă pe străzile din Sighetu Marmației. La fața locului, autoritățile au descoperit că bărbații s-au agresat reciproc, folosindu-se de obiecte contondente.

Polițiștii municipiului Sighetu Marmației, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice

, după ce, pe 21 martie, ora 20.20 au fost solicitați să intervină din cauza unui scandal, soldat cu bătaie, între un grup de bărbați din municipiu.

Citește și:  VIDEO- Bătaie la mall în Botoșani. Un bărbat care amenința oamenii cu briceagul a fost reținut

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La fața locului, organele au constat că, în scandal, sunt implicate mai multe persoane, care au folosit obiecte contondente, provocându-și leziuni. Ulterior, răniții au fost transportați la spital. De asemenea, s-au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit vătămări corporale, iar, în mașina unuia dintre implicați s-au descoperit mai multe obiecte contondente care au fost ridicate în vederea efectuării unor expertize criminalistice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si