Un incident de-a dreptul șocant s-a petrecut la Turnu Măgurele. Polițiștii au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe contrasens și au descoperit că la volan se afla un minor. Familia acestuia a aflat și, ajunși la locul faptei, au început să înjure, amenințe și lovească autoritățile.

Au agresat polițiștii care le-a oprit copilul în trafic, după ce a condus ilegal

În cursul zilei de 11 septembrie, în jurul orei 19:00, polițiștii din Turnu Măgurele au oprit un autoturism pentru verificare, după ce s-ar fi deplasat pe contrasenes. La volan, au descoperit că se afla un minor în vârstă de 14 ani, care nu deținea permis de conducere, acesta deplasându-se astfel în mod ilegal, potrivit antena3.ro.

Citește și: O tânără de 22 de ani, din Craiova, a ajuns la spital după ce a fost bătută de două ori într-o zi, de iubit. Tânărul a fost reținut

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Imediat, la fața locului, ar fi ajuns familia minorului care s-ar fi aflat la un eveniment, în apropiere.

Rudele copilului au devenit agresive cu polițiștii, pe care i-au înjurat și amenințat. Când polițiștii l-au urcat pe copil în autospecială, o persoană a distrus luneta mașinii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei. Polițiștii l-au identificat pe tatăl minorului, care a fost condus la audieri. 

Citește și: VIDEO Ionel Ganea, bătaie cu vecinii din cauza unui gard. Fostul fotbalist se apără după ce s-a ales cu plângere penală: "Eu sunt proprietar acolo"

" În acest timp, în locul în care se aflau polițiștii, s-au prezentat mai multe persoane, rude ale minorului, aflate la un eveniment în zonă, care au devenit recalcitrante. În momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliție, una dintre persoane ar fi prins de braț pe unul din polițiști și ar fi aruncat cu un obiect dur în autospeciala de poliție, distrugând luneta acesteia. Totodată, o altă persoană a proferat injurii și amenințări la adresa polițiștilor. În continuare, a fost identificat tatăl minorului, acesta fiind condus la sediul unității de poliție.  Pentru prevenirea unor evenimente nedorite și menținerea liniștii și ordinii publice, la fața locului au fost direcționate mai multe patrule de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei.  În continuare, se efectuează cercetări, pentru clarificarea situației de fapt", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si