Polițiștii din Suceava au fost alertați duminică de către reprezentanții Spitalului din Gura Humorului, după ce un minor s-a prezentat rănit la urgențe. Copilul le-ar fi povestit medicilor că a fost victima unui accident rutier, produs cu o zi în urmă.

Minorul este internat la spital

Așadar, după ce au făcut o anchetă, polițiștii i-au prins pe făptași. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani care a condus autovehiculul.

Pe scaunul din dreapta a stat un tânăr de 19 ani, care era de altfel proprietarul mașinii. Totul s-ar fi petrecut, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-un copac.

Mașină de Poliție

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Patru kilograme de cocaină şi zece kilograme de heroină, introduse ilegal în România. Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

Atunci, copilul care se afla pe scaunul din spate ar fi fost rănit. Imediat după incident, cei doi bărbați s-ar fi rugat de minor să nu se ducă la spital, deoarece așa s-ar afla de accidentul rutier. În acea seară, copilul nu s-a prezentat la unitatea spitalicească, însă probabil din cauza durerilor, următoarea zi s-a dus la medic unde a trebuit să recunoască totul.

De altfel, acesta a fost și internat pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei doi indivizi, șoferul și tânărul de 19 ani au fost testați cu aparatul drug test, iar rezultatul a fost pozitiv în cazul bărbatul de 25 de ani.

Imediat acesta a fost condus și spital pentru recoltarea probelor biologice, care vor fi concludente în acest caz.

Cei doi indivizi au fost reținuți.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

Mai mult decât atât, șoferul nu avea voie să circule pe drumurile publice, el având acest drept suspendat de pe data de 22 martie, din cauza unei abateri de la regulile de circulație. De altfel, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, conform realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si