Un ofițer de poliție a observat o mașină care circula neregulamentar, ulterior despre care s-a aflat că fusese furată. Omul legii a încercat să oprească mașina, dar nu a reușit, așa că a pornit în urmărirea vehiculului. Accidentul s-a încheiat cu un accident mortal care a avut loc într-o intersecție.

Citește și: O femeie a decedat în urma unui accident rutier în Cluj

„Mașina s-a ciocnit cu alte două vehicule, provocând izbucnirea unor incendii la două dintre ele”, a precizat poliția americană.
O femeie și-a pierdur viața, iar aște zece au fost rănite, printre care și trei minori. Victimele au fost transportate la spital. Pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului, poliția americană a deschis o anchetă.

Citește și: Accident rutier grav în județul Giurgiu. Un motociclist a fost intubat

Accident rutier grav în județul Giurgiu. Un motociclist a fost intubat

Un accident rutier grav a avut loc, ieri, în județul Giurgiu la Valea Plopilor. Victima este un tânăr de 24 de ani care este intubat. Impactul a fost atât de violent încât motociclistul a fost proiectat inconștient pe partea carosabilă. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Citește și:  Accident rutier mortal în București. Victima este un motociclist

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Medicii și asistentele au depus eforturi mari și au reușit să îl stabilizeze pe motociclist, astfel încât tânărul să poată fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din capitală.

Cele două persoane din autoturism nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și au acționat pentru sablarea părții carosabile.

Citește și:  Accident rutier în Mehedinți: o autospecială de poliție a intrat în coliziune cu un alt autoturism

Cazul a rămas în atenția polițiștilor. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.

Citește și:  Ce a făcut o femeie din Capitală după ce a provocat un accident din cauză că se urcase băută la volan: „Era speriată”

Accident rutier în Mehedinți: o autospecială de poliție a intrat în coliziune cu un alt autoturism

O mașină de poliție a lovit din plin un vehicul condus de un începător pe o stradă din Mehedinți. Echipajul de poliție nu se afla în misiune.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Martorii susțin că autospeciala de poliție  nu avea semnalele acustice și luminoase pornite, dar circula cu o viteză destul de mare. 

Accidentul rutier s-a petrecut într-o intersecție, acolo unde șoferul începător a vrut să vireze la stânga, moment în care mașina de poliție a intrat în el.

Citește și:  O tânără de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident pe ATV. Cei doi s-au înfipt direct într-un stâlp de beton

Șoferul autoturismului a fost sancționat cu 1.305 lei amendă și a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile pentru neacordare de prioritate. Ambii șoferi au fost testați, iar în urma verificării a reieșit că nu consumaseră băuturi alcoolice.

Citește și:  Trafic oprit după ce braţul unei macarale s-a desprins şi a căzut pe şosea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si