O familie din Vaslui a trecut prin cumpăna vieții. Copilul lor a luat foc în timp ce voia să aprindă soba cu benzină, ieri după-amiază. Minorul avea numeroase arsuri și a fost transportat la spitalul din Bârlad.

Copilul a luat foc instantaneu când a aprins soba. Starea băiatului s-a agravat și i-a șocat pe membrii familiei, care nu se așteptau la așa ceva. Băiatul are multe arsuri de gradul doi pe corp.

Citeste si: Un autocar cu 21 de copii a luat foc la Botoșani

Scene șocante în Vaslui, după ce un copil a luat foc

Tânărul, de 11 ani, voia să aprindă o sobă cu benzină, în localitatea Chetrosu din comuna Gherghești. În acel moment a luat foc. Vasluianul avea arsuri pe tot corpul și a fost dus de urgență la o unitate spitalicească.

Citeste si: Caz șocant în Anglia: Un bărbat și-a aruncat în aer locuința, de teama că ar putea fi părăsit de soție

Cadrele medicale au transmis că băiatul are arsuri de gradul doi pe aproximativ 30% din suprafață corporală. Cele mai afectate părți ale corpului sunt picioarele și o mână, potrivit reprezentanților Ambulanței Vaslui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia din Vaslui s-a îngrozit. Părinții au crezut că minorul nu-și va mai reveni, mai ales că l-au văzut în flăcări. Medicii de pe ambulanță care au ajuns la fața locului l-au stabilizat, înainte de a-l transporta la spital.

Citeste si: Incendiu de proporții la Salonta

un copil a luat foc la Vaslui
Copil ars la Vaslui.[Sursa foto: PixaBay]

După ce a ajuns la urgențe la Bârlad, cadrele medicale au văzut că starea victimei devine mai rea.

Atunci au decis ca băiatul să fie transferat la Iași, la Spitalul de Pediatrie “Sf. Maria” la secția de arși. În prezent, minorul este stabil hemodinamic, conștient și cooperant.

În timpul incendiului, flăcările s-au extins și în celelalte camere ale locuinței. Cuplul nu mai are acum o locuință în care să stea, alături de ceilalți membri ai familiei lor.

Citeste si: Au ieșit la iveală noi detalii despre cazul femeii incendiate din Timișoara

Sătenii care au observat focul au acționat de îndată și au reușit să stingă flăcările. Ei au stins focul până au venit autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si