Povestea trista a inceput in urma cu 7 ani si 8 luni. Dupa o sarcina care a decurs normal, Mihnea s-a nascut mort. A fost readus la viata, insa nu a mai avut nicio sansa sa isi revina.

„Toata problema a survenit in timpul travaliului din cauza dozelor mari de oxitocina care mi-au fost administrate pentru ca nu ma dilatam corespunzator copilul a intrat in suferinta grava ”, a declarat Camelia Marciulescu.

De alta parere este medicul acuzat de malpraxis, Daniel Tutunaru: „Ea sustine foarte multe. Exista niste expertize care ne vor demonstra cine are dreptate si cine nu”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro


Mai mult, mama lui Mihnea sustine ca a stat in travaliu 16 ore. Spune ca medicul care era de garda in acea zi nu a trecute ore bune sa vada ce face sau cum decurg lucrurile si ca ar fi fost lasata pe mana unei moase. De cealalata parte, medicul spune ca micutul avea o afectiune care nu a putut fi descoperita din timpul sarcinii.

Familia lupta inca din 2009 sa demonstreze ca medicul a gresit si ca lui Mihnea i s-a furat dreptul la viata.

„In aprilie 2016 procurorul care se ocupa de dosar a dispus schimbarea incadrarii juridice din vatamare corporala din culpa si neglijenta in serviciu pe vechiul cod penal, in vatamare corporala grava pe noul cod penal”, a declarat Dorin Tataru, avocat.

Medicul a venit in fata politistilor fara avocat si le-a cerut acestora un nou termen pentru a putea studia dosarul si pentru a-si putea pregati apararea.

„Nu se poate spune ca am trait in toti acesti ani, nu se poate spune ca Mihnea a trait. Mamelor le spun doar atat...aveti grija pe mana cui mergeti si intotdeauna sa aveti incredere in Dumnezeu”, a adaugat Camelia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si