Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Alba, una din victimele accidentului de pe DN 1, un minor in varsta de13 ani, a decedat.
De asemenea un al doilea copil ranit grav a fost transportat la spital, iar ceilalti doi copii, care au fost raniti usor, au primit ingrijiri la fata locului de la echipele medicale mobilizate.

Traficul rutier in zona accidentului de pe DN1, blocat peste o ora si jumatate, a fost reluat pe ambele sensuri, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Alba.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro ca in urma impactului dintre autoturisme care s-au ciocnit pe DN 1, in zona localitatii Inoc, din judetul Alba, patru copii cu varste intre zece si 13 ani au fost raniti

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, adultii care se aflau in cele doua masini implicate in accident nu au fost raniti.

Din cauza acestui accident, traficul rutier pe DN1 (E81) Sebes- Turda a fost blocat pe ambele sensuri la kilometrul 421+600 de metri, in zona Decea- Inoc (judetul Alba).

La fata locului, au fost mobilizate mai multe ambulante si echipaje SMURD, dar si un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Alba.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si