Close sidebar
Close sidebar

Un copil a murit si alti trei au fost raniti intr-un accident rutier pe DN1

Un copil a murit alti trei au fost raniti, vineri seara, intr-un accident de circulatie, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit pe DN 1, intre Alba Iulia si Turda, in zona localitatii Inoc, traficul in zona fiind blocat. Copiii au varste intre zece si 13 ani. Traficul rutier blocat in zona timp de peste o ora si jumatate a fost reluat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Alba, una din victimele accidentului de pe DN 1, un minor in varsta de13 ani, a decedat.
De asemenea un al doilea copil ranit grav a fost transportat la spital, iar ceilalti doi copii, care au fost raniti usor, au primit ingrijiri la fata locului de la echipele medicale mobilizate.

Traficul rutier in zona accidentului de pe DN1, blocat peste o ora si jumatate, a fost reluat pe ambele sensuri, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Alba.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro ca in urma impactului dintre autoturisme care s-au ciocnit pe DN 1, in zona localitatii Inoc, din judetul Alba, patru copii cu varste intre zece si 13 ani au fost raniti

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Potrivit sursei citate, adultii care se aflau in cele doua masini implicate in accident nu au fost raniti.

Din cauza acestui accident, traficul rutier pe DN1 (E81) Sebes- Turda a fost blocat pe ambele sensuri la kilometrul 421+600 de metri, in zona Decea- Inoc (judetul Alba).

La fata locului, au fost mobilizate mai multe ambulante si echipaje SMURD, dar si un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Alba.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI