Un copil care a fost diagnosticat greșit de 15 ori avea, de fapt, cancer.

Mama copilului a mers cu acesta la spital, iar timp de trei luni copilul nu a primit un diagnostic corect. Ollie Knowles, copilul de doi ani, a fost diagnosticat de fiecare dată cu colici sau constipație, iar cancerul se afla într-un stadiu avansat.

Citeste si: VIDEO- O bătrână a așteptat 12 ore pentru a fi consultată de medicii Spitalului Județean din Galați

„Dar dacă ar fi fost văzut mai devreme, atunci ar fi fost descoperit înainte să i se răspândească la coloana vertebrală și să-l paralizeze”, a spus Sarah.
15 consultații medicale a avut copilul, însă în zadar. Într-o dimineață, micuțul a încercat să se ridice, dar a căzut la pământ. La spital a fost descoperit cu neuroblastom, o formă agresivă de cancer.

O bătrână a așteptat 12 ore pentru a fi consultată de medici

Un munte de neglijență și indiferență față de viețile bătrânilor: sunt acuzațiile pe care un bărbat le aduce conducerii Spitalului Județean din Galați, după ce nimeni nu i-a acordat atenție mamei sale timp de 12 ore. Cu nervii întinși, bărbatul a filmat situația de pe holurile unității medical și discuțiile avute cu medicii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal într-un spital din Botoșani. O bătrână a fost snopită în bătaie de o altă pacientă

"Eu am pacientul de dimineață, de la ora 05:00, și nu i-au făcut nimic! M-au chemat să-l iau acasă? Un om bătrân de 87 de ani!"

Bărbatul și-a dus mama la urgențe dis-de-dimineață. În imaginile postate pe o rețea de socializare, acesta susține că timp de 12 ore, femeia nu a primit îngrijiri din partea medicilor.

Citeste si: Autism și remedii naturiste, cum îl poți ajuta pe copilul tău

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si