Mesajul unui copil abandonat intr-o gara din Romania acum 23 de ani si ajuns angajat la Google: „S-ar putea sa nu va amintiti, dar eu sunt fiul vostru iubit

Dupa mai multi ani petrecuti intr-un orfelinat, Dacian a fost infiat de o familie din Finlanda. Ajuns la 25 de ani, tanarul care acum lucreaza pentru gigantul Google isi cauta familia.

Dacian Sölgén are 25 de ani.

S-a nascut in judetul Bihor, iar pe cand avea doar 2 ani si jumatate a fost abandonat de familie intr-o gara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"M-am nascut in Romania, dar parintii m-au lasat singur intr-o gara. Era 13 sau 14 februarie. Nu am amintiri de dinainte sa ajung orfan. Tot ce imi amintesc este ca eram pe un loc de joaca in gara din Tinca, cu muncitorii“,  a marturisit tanarul.

Au urmat patru ani pe care i-a petrecut in orfelinat. Mai exact, in leaganul pentru copii din Oradea, de pe strada Traian Lalescu nr. 3, denumit mai tarziu Centrul de Plasament nr. 1 Oradea.

Nu are amintiri cu parintii biologici, insa nu are cum sa uite comportamentul brutelor din Centrul de Plasament, corectiile zilnice aplicate de catre ingrijitori. "Ne pedepseau mereu pentru micile nazbatii si ne bateau.

Eram batuti cu batul in fiecare zi. Eram sortati in dreapta si in stanga. Cei care erau in dreapta primeau mancare, cei care erau in stanga erau pedepsiti sa se uite cum primesc mancare ceilalti. in alta zi, ne-au izbit de pereti si ne-au aruncat in tomberoane si ne-au amenintat ca lasa masina de gunoi sa ne ia. Poate era mai bine sa fi venit masina de gunoi sa ne ia. Am avut cativa prieteni acolo, la orfelinat, cu care ma jucam. Unul dintre ei a fost Norbert", isi aminteste Dacian.

Citeste mai multe detalii pe adevarul.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si