Copilul vindea suc cu 3 lei paharul într-un parc din municipiul Motru, moment în care a fost alungat de poliție.

Roxana Matieș a fost cea care a relatat evenimentul într-o postare pe rețelele de socializare, fiind martoră la cele întâmplate.
„În după-masa asta am simţit o mândrie de nedescris văzând în parcul de lângă Spital un băieţel care vindea socata. Avea o măsuţa, cu faţă de masa pe ea, pahare şi 1 bidon plin şi unul aproape gol de socata.

Puteai să vezi fericirea din ochii lui cu fiecare pahar pentru care primea 3 lei... “, scrie femeia.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de un altul de aceeaşi vârstă. Unde s-a petrecut totul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția Comunitară a intervenit în activitatea copilului.

„Acesta, aparent în urma unei sesizări, a venit hotărât la copil să îi explice lui cum sta treaba cu legile, spunându-i să îşi adune lucrurile şi sa se îndrepte către piaţă, dacă vrea să vândă... că acolo este piaţă de desfacere. Băiatul, tremurând, cu privire în lacrimi şi voce aproape pierdută, nici măcar nu a ştiut să spună adresa exactă.

Citeste si: Mai mulți părinți au fost agresați de proprii copii în Suceava

În acest timp, domnul de la Poliţia Comunitară mergea în spatele lui şi îi dădea paharele pe care copilul le pierdea pe drum. M-am ridicat de pe bancă, cu copilul la sân (motiv pentru care nu m am ridicat mai devreme) şi i-am cerut domnului sa îl ajute..

După ce a mai făcut o tura de parc cu mine după el care îi spunea ca nu e deloc uman ce face şi după ce acesta mi-a spus sa îl ajut eu... eu fiind cu un copil la sân, a hotărât, totuşi, să îl ajute“, a relatat femeia pe Facebook.

Șeful Poliției spune că nu s-a întâmplat așa cum a fost relatat pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si