Un copil în vârstă de 10 ani a fost accidentat, în cursul zilei de sâmbătă, de o autospecială de poliție, pe DN 24 D, în localitatea Bursucani, județul Galați.

În urma accidentului, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

accident autospecială copil 10 ani galati

Oamenii legii au întocmit un dosar penal.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Cum s-a petrecut totul?

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Galați, o autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se afla în misiune, având semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția

de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un copil în vârstă de doar 10 ani.

accident autospecială copil 10 ani galati

Un copil de 10 ani a fost accidentat de o autospecială a poliției.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Citește și: Cine sunt cele trei persoane care au sfârșit în tragicul accident din Satu Mare. Aceștia se duceau la Biserică

Copilul s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere printr-un loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, el s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD Galați. Echipajul medical l-a preluat pe minor și l-a transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În autospeciala de poliție care l-a accidentat pe copil se aflau doi polițiști, amândoi din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți, unde au fost solicitați pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la numărul unic de urgență 112.

accident autospecială copil 10 ani galati

Cum s-a petrecut accidentul rutier din Galați, în care un copil de 10 ani a fost lovit?

[Sursa foto: observatornews.ro]

Omul legii care se afla la volanul autospecialei de poliție a fost testat cu alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În cursul cercetărilor se va stabili cu exactitate modul în care a avut loc evenimentul rutier, potrivit news.ro

Un alt accident petrecut sâmbătă s-a sfârșit tragic pentru un copil de 13 ani, mama și bunica acestuia

Cu doar puțin timp înainte de Crăciun, sâmbătă, pe 23 decembrie, trei persoane și-au pierdut viața într-un accident cumplit, după ce șoferița unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț plin cu apă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

accident mortal satu mare

Un copil de 13 ani, mama și bunica acestuia și-au găsit sfârșitul într-un șanț plin cu apă.

[Sursa foto: Portal SM]

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Judeţean 109 L, în proximitatea localităţii Băbeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turţ, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un şanţ cu apă",

a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. 

În urma producerii evenimentului rutier, un copil de 13 ani, conducătoarea auto (mama copilului), dar și bunica acestuia, în vârstă de 70 de ani, și-au pierdut viața. O altă pasageră, în vârstă de 17 ani, a fost rănită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si