Oamenii legii din Caerphilly, Țara Galilor, au intervenit în satul Penyrheol la scurt timp după ce țipetele unui copil au alertat vecinii. Din nefericire, echipajele au ajuns prea târziu ca viața micuțului să fie salvată. Victima, un băiat în vârstă de 10 ani, a sfâșit sfâșaiată de colții unui câine. Polițiștii ajunși la fața locului au împușcat câinele, un Pitbull american. În cazul băiatului nu s-a mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

,,S-a întâmplat la scurt timp după ce copiii au venit acasă de la școală. Am auzit țipete și strigăte. Este îngrozitor", descrie scenele cumplite unul dintre vecini.

Un copil de 10 ani a murit sfâșiat de Pitbull. Nu a mai avut nicio o șansă să scape cu viață

Citeste si: Copil de trei ani, omorât de câinele familiei

În scurt timp, în fața reședinței unde a avut loc incidentul s-au prezentat peste 12 mașini de intervenție. ,,Au participat ofițeri, câţiva dintre ei special instruiți cu arme de foc, alături de paramedici de la Serviciul de Ambulanță Galez care au confirmat că un băiețel de 10 ani a murit la fața locului", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei. ,,Câinele a fost doborât de ofițerii cu arme de foc și niciun alt animal nu a fost implicat în atac".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O bunică din SUA a murit ucisă de câinele familiei după ce a căzut de pe scaun. În tot acest timp femeia își ținea nepoata în brațe

Nu este primul incident de acest fel în care este implicat Pitbull-ul

Vecinii sunt în stare de şoc. Aceștia au povestit că nu este primul incident de acest fel în care câinele era implicat.

Potrivit acestora, câinele era violent, iar cu doar câteva zile în urmă muşcase un localnic, la magazin din aproprire. În plus, acesta atacase un alt copil. 

Tarjit Sandhu, în vârstă de 67 de ani, lucrează la un magazin din cartierul unde s-a petrecut tragicul eveniment. Acesta susţine că animalul a fost adus în zonă recent. O familie s-ar fi oferit să aibă grijă de câine, drept favoare pentru stăpânul acestuia. 

,,Băiețelul care a murit era în casă cu prietenul lui când a avut loc atacul. Este un câine de luptă, un Pitbull american.(...) Acum câteva zile era legat în fața magazinului în care lucrez, iar un client s-a aplecat să-l mângâie. Câinele l-a mușcat de braț, a fost o mușcătură destul de urâtă"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un alt localnic povestește că pitbull-ul era un câine ,,masiv" și că s-a ,,năpustit" în urmă cu puțin timp și asupra fiului lor de trei ani.   ,,Nu era un animal de companie – îl scotea pe stăpân la plimbare, nu invers.

Era masiv".

Citeste si: Un adolescent de 15 ani a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a înjunghiat de 70 de ori prietenul de 12 ani. A vrut să-l decapiteze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si