Un caz tulburător a șocat până și autoritățile din Galați! La doar 10 ani, un copil a trecut prin chinuri cumplite, după ce a fost agresat chiar de către rudele sale, care ar fi trebuit să aibă grijă de el. 

Tot incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, atunci când micuțul, care este crescut de bunica sa, după ce mama lui a murit cu 8 ani în urmă, ar fi speriat un cal care păștea pe malul unui râu.

Acesta a fost momentul în care cei doi bărbați, în vârstă de 30, respectiv 60 de ani, ar fi plănuit să îl lovească pe băiat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

ambulanta, copil batut, bataie galati

Ce se va întâmpla acum cu agresorii? 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Cei doi agresori au fost reținuți 

Potrivit informațiilor care există până în acest moment, cei doi bărbați l-au ademenit pe cel mic într-o curte, acolo unde nașul l-a ținut pe copil, astfel încât acesta să nu poate să scape, în timp ce vărul său l-a lovit de mai multe ori peste spate și peste picioare. „Arma” de care s-a folosit bărbatul  de 30 de ani este un bici improvizat dintr-o bucată de sârmă.

După ceva timp, un localnic a trecut pe lângă curtea în care cel mic trecea prin clipe cumplite. Persoana în cauză a auzit zgomotul și l-a ajutat pe cel mic, după care a sunat de urgență la 112. 

Citește și: Scandal fără precedent la o școală din Brașov! Un copil de 7 ani a băgat spaima în părinți și în colegii de clasă: „Copilul meu a zis că nu mai merge la şcoală, că îl omoară”

La fața locului au ajuns imediat atât oamenii legii, cât și o ambulanță, care l-a transportat imediat pe copil la spital. Băiatul este îngrijit de medici și îi este acordat tratamentul necesar. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în formă agravată, loviri și alte violențe sub formă agravată și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi indivizi au fost reținuți de către oamenii legii.

ambulanta, copil batut, bataie galati

Băiatul este îngrijit de medici. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si