Un copil de 11 ani a fost găsit înecat într-o piscină din curtea unui imobil din comuna Ieud, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor s-a înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud. Deplasaţi la faţa locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.

Totodată, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului „, a spus Ionela Cozma.

Ce s-a întâmplat

Băiatul ar fi vorbit cu copilul proprietarilor să meargă la piscină, dar fără să le spună părinților, conform  VasileDale.ro.  

Tragedia ar fi avut loc în jurul orei 15:30. Copiii ar fi intrat în apă iar la un moment dat trupul acestuia a fost văzut pe fundul piscinei. A fost scos imediat și au fost alertate autoritățile la 112.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 18 ani a murit înecat în Mamaia

La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului, se mai arată în comunicat IPJ Maramureș.

A fost întocmit dosar penal

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Citeste si: VIDEO- Un turist a fost la un pas de înec pe mare. A fost arborat steagul roșu

„În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga Spitaluilui Sighetul Marmației în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauză decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Citeste si: Șapte case din Dolj au fost cuprinse de un incendiu pornit de la candele aprinse în cimitir

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si