Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 12 ani a omorât în bătaie doi câini. Polițiștii au deschis dosar penal

Un copil în vârstă de 12 ani a omorât cu bestialitate doi câini. Acesta i-a bătut până când animăluțele au rămas fără suflare. Poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, în acest caz petrecut în urmă cu doi ani. Abia acum imaginile au apărut în mediul online, iar poliţiştii s-au autosesizat.

Laura Macovei,

Un copil de 12 ani a omorât în bătaie doi câini. Polițiștii au deschis dosar penal

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La data de 6 iunie 2022, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei fapte de natură penală, în urma unei postări în mediul online, în care se observă că două animale din specia canină sunt lovite în mod repetat şi ulterior ucise de către un minor ”, transmite IPJ Hunedoara.

Copilul a omorât în bătaie cei doi câini

În urma verificărilor făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un copil de 12 ani, din comuna Turdaş, a lovit în mod repetat cei doi câini, iar în urma loviturilor suferite, animalele au decedat. 

Citeste si: Un copil și-a salvat mama de la moarte, sunând la poliție. Agresorul era chiar tatăl băiatului

Fapta ar fi fost săvârşită în anul 2020 şi înregistrată cu telefonul mobil de un alt  minor din comuna Turdaş, înregistrările fiind postate în mediul on-line la data de 06 iunie 2022 ”, mai transmite IPJ Hunedoara. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

Pedepse de până la 7 ani de închisoare pentru cei care ucid sau schingiuiesc animale

Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care prevede majorarea limitelor pedepselor şi amenzilor contravenţionale în cazul acţiunilor de cruzime faţă de animale, fiind introdusă în această categorie şi zoofilia.

Citeste si: Salariul minim la nivelul UE, tot mai aproape de realitate. Cu cât ar putea crește veniturile românilor

S-au înregistrat 281 voturi pentru. Proiectul modifică Legea 205/2004 privind protecţia animalelor, informează Agerpres.

Deputaţii au introdus în lege un nou text potrivit căruia zoofilia este considerată cruzime faţă de animale.

De asemenea, animalul aflat într-o situaţie de pericol este considerat şi animalul care a fost rănit, schingiuit sau supus zoofiliei, precum şi animalul care nu beneficiază de hrană şi apă în cantităţi suficiente, de un adăpost corespunzător sau de tratamente medicale, au mai stabilit deputaţii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI