O tragedie a avut loc luni seară la Iași! Acolo, un băiat în vârstă de 13 ani, originar din Republica Moldova s-ar fi aplecat pe geam și ar fi căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia alături de mama și fratele său. 

Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat

Femeia ar fi lipsit doar câteva minute, timp în care l-ar fi condus pe celălalt copil al său până la lift.

În acele clipe s-a produs însă și gestul șocant. Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă totul a fost în zadar. Deși a fost resuscitat minute în șir, copilul nu a mai putut fi salvat, așadar a fost declarat decesul.

„Adolescentul a căzut de la etajul nouă. Era în stop cardio-respirator, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă fără rezultat. A fost declarat decesul”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Copil căzut etaj

Un copil de 13 ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primele declarații ale surorii lui Andrei, băiatul de 12 ani găsit mort în fața unui hotel din Austria. Noi detalii ies la iveală despre excursia în care se afla românul

Fratele băiatului i-ar fi acordat acestuia primul ajutor

De asemenea, fratele mai mare al băiatului a mărturisit că nu au existat conflicte în casa lor și nici nu ar fi dat semne că ar fi în depresie.

Cei trei locuiau cu chirie în cartierul Visoianu și abia ce ajunseseră acasă cu aproximativ 30 minute înainte de tragedie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adolescentul ar fi fost și cel care i-a acordat micuțului primul ajutor, până când au sosit cadrele medicale.

Copil căzut etaj

Un copil de 13 ani a murit, după ce a căzut de la etaj.

[Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook]

Citește și: Tânăra de 16 ani care și-a înjunghiat pedagogul și-ar fi premeditat gestul teribil. Bianca a făcut noi mărturisiri de-a dreptul șocante în fața anchetatorilor

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate. Totodată este așteptat și rezultatul necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Un alt copil de 13 ani a murit în Austria, după ce a căzut de la balconul hotelului. Acesta se afla în excursie cu clasa când s-a întâmplat tragedia. Acum, investigatorii austrieci urmăresc mai multe piste, inclusiv pe cea a unei provocări din partea prietenilor săi, fie se ia în calcul și împingerea băiatului din exterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si