Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 14 ani a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinți

De dorul părinților, aflați la muncă în Italia, un copil de 14 ani din Republica Moldova a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri.

Stefania Pavel,

Un copil de 14 ani a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinți.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un copil de 14 ani, din Republica Moldova, aflat în grija bunicilor, a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinții săi care lucrează în Italia. Polițiștii de frontieră au rămas fătă cuvinte, potrivit Antena 3 CNN.

Copilul a fost predat asistenților sociali

Până și polițiștii de frontieră care l-au depistat pe acesta, au rămas impresionați de gestul lui, care i-a pus viața în pericol. Din fericire, băiatul este acum în grija asistenților sociali din Vaslui și se află în afara oricărui pericol.

Citește și: O tânără în vârstă de 26 de ani a fost dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației

Urmează ca autoritățile să decidă ce se va afla în continuare cu el.

Tânărul a fost localizat în zona localității de frontieră Rânceni, puțin după ora 14.00. O patrulă mixtă formată dintr-un polițist român și un polițist din Republica Moldova, au observat activitate în zona malului Prutului, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului și acolo l-au găsit pe copilul de 14 ani, destul de dezorientat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu avea acte de identitatea asupra lui, ci doar un bagaj sumar, câteva haine ude și un telefon mobil. În momentul în care polițiștii l-au întrebat ce se întâmplă cu el, acesta le-a declarat că a traversat râul Prut înot și că intenționa să ajungă în Italia la părinții care lucrează acolo, el fiind crescut de bunici în Republica Moldova.

Citește și: Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

După ce a primit îngrijiri medicale de la asistentul din punctul de trecere al frontierei, copilul a fost predat asistenților sociali. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI