Un copil de aproximativ un an a căzut, sâmbătă seara, de la etajul doi al centrului comercial aflat pe Calea Aurel Vlaicu, fiind preluat de către un echipaj SMURD, potrivit Aradon.ro.

Copilul a fost transferat la spitalul din Timișoara, unde a fost internat la Terapie Intensivă, în comă.

Citeste si: Dublă crimă, urmată de sinucidere, la Bacău. Fetiță de 10 ani, ucisă împreună cu mama ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis, sâmbătă seara, că minorul care a căzut de la etajul al doilea al mall-ului din Arad a fost transferat la Timișoara.

Copilul a fost preluat de medicii secției de neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” din județul vecin.

mall arad

Un moment de neatenție putea să fie fatal

[Sursa foto: Facebook]

Cum s-a produs incidentul din mall-ul Arad

Conform informațiilor din presa locală, copilul în vârstă de aproximativ 2 ani a căzut de la etajul al doilea al mall-ului din Arad.

Potrivit mai multor martori care au sunat la 112, copilul era însoţit de familie, dar la un moment dat s-a strecurat printr-un spaţiu îngust aflat între balustradă şi un perete, căzând de la înălţime la parterul mall-ului.

Citeste si: VIDEO- O mamă a fost ucisă de fiul de 15 ani. Băiatul era supărat pentru că femeia l-a părăsit pe tatăl aflat în închisoare

La fața locului ar fi intervenit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, dar și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

Reprezentanții Jandarmeriei Arad spun că „A fost înregistrat un apel pe 112 cu privire la un scandal în care erau implicate mai multe persoane, la parterul Atrium Mall.

Apelul nu s-a confirmat, în urma verificărilor efectuate de echipajul sosit la fața locului, a reieșit faptul că, un copil în vârstă de aproximativ 2 ani a căzut în gol de la etaj. Jandarmii au însoțit ambulanța împreună cu mama copilului, la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații. Verificările privind cauzele producerii incidentului au fost preluate de I.P.J Arad”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si