Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 2 ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri in Dolj. Viata bataiatului a fost pe muchie de cutit

Un copil in varsta de doi ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri in localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Operatiunea de salvare a pompierilor a fost ingreunata din cauza dimensiunii reduse a fantanii.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: 

Dupa cateva zeci de minute de la inceperea misiunii de salvare, pompierii au reusit sa il salveze in viata pe copilul de doi ani cazut in fantana.

Micutul a primit ingrijiri medicale la fata locului, fiind transportat totusi la spital pentru investigatii amanuntite.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit IGSU, citat de Mediafax, la fata locului au fost mobilizate de urgenta o autospeciala cu modul de descarcerare, containerul multirisc si o autospeciala CNRN.

La locul unde s-a produs incidentul se deplaseaza si un echipaj specializat de cautare-salvare al Unitatii Speciale de Interventie in Situatii de Urgenta.

Misiunea este una dificila din cauza dimensiunii reduse a spatiului in care se desfasoara interventia.

In sprijinul pompierilor salvatori a fost trimis si un echipaj al Detasamentul Special de Salvatori de la ISU Bucuresti- Ilfov.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI