Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Un copil de 2 ani este în stare gravă, după ce a luat pastile de tensiune

Băiatul, în vârstă de doi ani, era acasă împreună cu bunicii și cei doi părinți. La un moment dat a rămas singur în sufragerie și ar fi reușit să ia de pe masă mai multe pastile folosite de bunici pentru tensiune.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama copilului a fost cea care l-a descoperit intins pe jos, inconștient. A sunat imediat la 112 și a început o cursă contra-cronometru.

Din Deleni, a fost dus de urgență la Spitalul din Hârlău. Medicii de acolo au reușit să îl stabilizeze, însă au stabilit că starea micuțului este gravă, și au decis să îl transfere la Spitalul de Pediatrie "Sf Maria" din Iaşi".

Citește și: O adolescentă recurs la un gest șocant atunci când părinții săi i-au confiscat telefonul. Autoritățile au deschis o anchetă

Familia micuțului nu este considerată una cu probleme și nu se afla sub observația asistenților sociali.

Părinții susțin că a fost vorba de un incident nefericit, dar, chiar și așa, cazul a ajuns în atenția inspectorilor de la Protecția Copilului din Iași.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O anchetă a fost însă deschisă în acest caz, iar dacă vor fi găsiți vinovați, părinții ar putea fi trași la răspundere.

Citește și: Un adolescent din Focșani a ajuns la spital după ce a inhalat mai multe medicamente pisate

O adolescentă recurs la un gest șocant atunci când părinții săi i-au confiscat telefonul. Autoritățile au deschis o anchetă

Adolescenta a fost pedepsită de părinți, luându-i telefonul. Ce a urmat după este de-a dreptul șocant.

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Vaslui a încercat să se sinucidă, după ce părinții săi i-au confiscat telefonul.  Adolescenta a luat o supradoză de pastile și a leșinat în timp ce era la școală.

În acel moment a fost chemată ambulanța, iar fata a fost stabilizată. 

Eleva  era supărată din cauza părinților care au pedepsit-o luându-i telefonul.

Citește și:  De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene

Colegii fetei au chemat-o pe asistenta medicală de la cabinetul școlar care a sunat la 112, potrivit antena3.ro

La locul tragediei a venit o ambulanță  SMURD   care a transportat-o de urgență pe adolescentă la spital. În cele din urmă, medicii au reușit să o stabilizeze și să îi salveze viața.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI