Bărbatul de 22 de ani a fost acuzat de omor din neglijenţă şi de faptul că nu şi-a păstrat arma de foc într-un loc sigur, a fost arestat de către polițiști. 

Citeste si: Premierul interimar Florin Cîțu: "Nu luăm în calcul carantinarea Capitalei. Sunt alte măsuri..."

Unde ținea bărbatul arma

Bărbatul ținea arma încărcată și fără siguranță într-un rucsac.

Copilul de 2 ani a ucis-o pe mama sa cu un singur glonț în zona capului, în timp ce femeia se afla într-o întâlnire online cu colegii. Nefiind acasă, bărbatul a fost cel care a sunat la serviciile de urgență, spunându-le să se grăbească. 

Citeste si: Elevă de 16 ani din Argeș, decedată la școală, în timpul orelor

A încercat să își resusciteze soția

Bărbatul, ajuns acasă înaintea echipajelor medicale, a încercat să își resusciteze soția, dar în zadar. Moartea tinerei a fost declarată de paramedici.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii ajung în posesia unor arme încărcate şi fără siguranţa pusă, pe care le descarcă în mod neintenţionat”, potrivit unui raport realizat de Everytown For Gun Safety, o asociaţie care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

Citeste si: Doi bărbați atacați de urs în județul Mehedinți. A fost emis un mesaj Ro-Alert

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si