Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un copil de 3 ani din Brașov a fost violat de mamă de la vârsta de un an. Ororile erau filmate de tată

Un calvar de neimaginat ar fi trăit un copilaş de 3 ani din Braşov. Băieţelul ar fi fost abuzat în mod repetat chiar de părinţii lui, încă de când avea doar un an. Abia acum a ieşit totul la iveală, când tatăl, care este în divorţ cu mama, a mers la poliţie şi a mărturisit ororile. Cei doi au fost arestaţi preventiv.

Andreea Albu,

Un copil de 3 ani din Brașov a fost violat de mamă de la vârsta de un an. Ororile erau filmate de tată


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În spatele imaginii de părinți iubitori, s-ar fi ascuns porniri bolnave care l-au transformat pe copilașul de doar 3 ani în victimă sigură.

Abuzat sexual de la vârsta de un an

Timp de doi ani, în spatele uşilor închise ale apartamentului din Brașov, unde locuiesc, tatăl şi mama au profitat de lipsa de aparare a micuțului și l-au abuzat sexual.

Femeia l-ar fi agresat, iar tatăl ar fi filmat ororile. Nimeni nu a bănuit grozaviile din casa familiei.

Citeste si: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii iau în calcul varianta omorului, dar şi a sinuciderii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el.

Citeste si: Un copil de un 1 an a fost găsit mort într-un pârâu, după ce fusese dat dispărut de părinți

Agresiunile ar fi putut continua dacă cei doi soți nu ar fi ajuns în prag de divorț. Ca să se răzbune, bărbatul a mers la poliție cu filmulețele pornografice dintre mamă și copil.

Părinții au fost arestați preventiv

Cei doi soţi au ajuns în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. Copilul lor este acum consiliat de specialiştii DGASPC. Traumele ar putea rămâne însă pe viață.

Citeste si: VIDEO Un ATV s-a răsturnat într-o râpă. Elicopterul SMURD intervine pentru evacuare/ UPDATE. A fost evacuată prima persoană

Părinţii abuzivi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei doi sunt acuzaţi de viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Citeste si: Ministerul Sănătății anunță că transplantul hepatic la fetița de 5 ani a fost un succes

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI