Micutul are nevoie de a i se pune o branula pentru a-i fi facute injectii, dar modul in care angajatele unitatii sanitare il trateaza este de-a dreptul oribil.

3 femei il tin si il maltrateaza pentru a-i pune acea branula si nu se lasa deloc impresionate de urletele micutului.
Din pacate, cea care a distribuit filmarea, nu a precizat cu exactitate in ce spital a fost facuta, dar parca asta are mai putina importanta in fata gravitatii situatiei.

Totusi, o cititoare a site-ului nostru ne-a oferit o informatie conform careia, aceste imagini au fost realizate in Spitalul din Constanta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Asa ne sunt tratati copilasii in spital...3 inse calare peste un copilas de 4- 5 ani...Chinuit jumatate de ora pentru o branula...Copilasul e facut monstru, crescut in padure.... Lidocain sol.ext. 10%, 38g spray...Informati toti parintii pentru copiii carora le sunt facute injectii sau puse branule....FARA DURERE,FARA CHIN....", a scris utilizatoarea de Facebook pe contul ei.

Sursa Video: Facebook.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si