Polițiștii locali din Botoșani au fost anunțați, în jurul orei 11:00, de către angajați ai societății Eltrans, de faptul că un minor nesupravegheat circulă cu tramvaiul pe traseul Cătămărăști Deal – Luceafărul.
Copilul a fost preluat de către agenți și dus la sediul Poliției Locale Botoșani, acolo unde s-a prezentat și mama lui, pentru a-l lua acasă.
La nivelul școlii s-a format o comisie de anchetă în vederea circumstanțelor în care s-a produs acest incident.

„În două-trei zile o să avem concluziile acestei anchete și o să vedem dacă se impun sancțiuni. Grădinița Floare de Colț este parte a Școlii Generale numărul 11 din Botoșani, din acest motiv ancheta disciplinară este preluată de conducerea școlii. Așteptăm rezultatele, să vedem de ce copilul a rămas nesupravegheat și a putut ieși din incinta grădiniței, cine este vinovat și ce sancțiuni se vor impune. Copilul a fost găsit destul de departe, a ieșit din grădiniță, s-a urcat în tramvai și a mers până la capătul liniei, unde a fost găsit de poliția locală”, a declarat Mediafax Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Botoșani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, copilul ar fi fost lăsat să meargă nesupravegheat la toaletă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si