Tatal si baiatul se jucau in apa la 15 metri departare de tarm, isa tatal si-a intors privirea de la cel mic, suficient de mult timp incat copilul sa cada de pe colac si sa se inece. Cant si-a dat seama de cele petrecute, tatal si-a luat fiul si a fugit cu el spre tarm, strigand dupa ajutor.

Ajutorul a venit de la sotii Alina si Vasilica Amza, ambii salvatori in cadrul ISU- SMURD

Bucuresti-Ilfov, care erau pe plaja, in concediu. Primul a intervenit barbatul: "Copilul nu respira cand am ajuns eu, i-am facut cinci ventilatii, dupa care copilul a inceput sa respire spontan." Imediat, Alina a trecut si ea la manevrele de resuscitare: "Intra in stop clar, deci a fost la un pas de stop, daca nu i se facea ventilatie si nu vomita apa, copilul deja... starea lui se degrada."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu ajutorul tubului de oxigen adus de salvamari, au reusit sa il salveze pe copil: "Totul a decurs asa ca la carte, pot sa spun. Dumnezeu a fost bun pentru noi si cred ca a fost o zi buna pentru noi."  Baiatul de patru ani a fost preluat de o ambulanta si dus la spitalul din Constanta.

Era deja constient cand a urcat in Salvare.

Salvamarii avertizeaza ca marea e periculoasa, iar steagurile rosii ar trebui sa fie luate in serios de toti turistii.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si