Un copil în vârstă de 5 ani din localitatea Dochia a suferit arsuri după ce a dat foc unui bidon cu motorină și ulei. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ au precizat că minorul a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 la nivelul feţei.

Copilul era nesupravegheat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a anunţat, joi, 23 martie, că poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani, despre faptul că fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, prezintă arsuri.

Citește și: Doi jandarmi au fost răniți de același glonț după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Neamţ, copilul era lăsat nesupravegheat în curtea casei în momentul în care s-a produs incidentul. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un pod dintre Olt și Vâlcea a fost închis, după ce mai multe bucăți din el au căzut. Pericol de prăbușire

”Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16:00, un minor de 5 ani, ar fi dat foc unui recipient în care s-ar fi aflat un amestec de  combustibil, suferind arsuri la nivelul feței.

La momentul producerii evenimentului minorul s-ar fi aflat singur în curtea imobilului locuinței, mama acestuia fiind implicată în activități casnice”, a transmis IPJ Neamţ.

Polițiștii au sesizat și Protecția Copilului

Copilul a fost a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, de unde s-a realizat transferul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

Citește și: Un grup de prieteni, salvați din mijlocul oceanului după ce o balenă ucigașă le-a scufundat barca

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. Despre incident au fost anunțați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care vor efectua verificări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si