Băiatul de 7 ani din Neamț se juca în momentul în care a dat fără să vrea foc apartamentului în care se afla, la parterul unui bloc. Băiatul s-a intoxicat cu fum.

Alarma s-a dat imediat, iar pompierii au venit repede la fața locului. Când au ajuns salvatorii, flăcările erau puternice. Până să ajungă aceștia, copilul a reușit să iasă singur din apartament.

Citește și: O mamică trage un semnal de alarmă, după ce bebelușul i-a fost chinuit la spital. "Cea mai traumatizantă și groaznică experiență a vieții". Chinurile la care a fost supus micuțul

incendiu, neamt, apartament incendiat, copil

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

„Acesta a fost preluat de echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale, deoarece prezenta intoxicaţie cu fum. După evaluarea şi acordarea asistenţei medicale, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, notează Agerpres.

O mamă și 2 copii, evacuați de urgență de pompieri

Copilul se afla singur în apartament, dar o mamă și doi copii au fost evacuați din apartamentul de deasupra, aflat la etajul 1 al imobilului, în care fumul a pătruns.

„O mamă cu doi copii au fost evacuaţi de pompieri dintr-un apartament situat la primul etaj, deoarece apartamentul era inundat cu fum.

Femeia în vârstă de 27 ani a fost evaluată de echipajul SMURD, ulterior fiind preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra- Neamţ, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Incendiul a distrus mai multe bunuri aflate în una dintre camerele apartamentului și în hol. Din fericire, pompierii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la restul locuințelor.

Citește și: VIDEO Viitori marinari, prima instruire pe mare! O sută de studenți s-au urcat pe bordul navei „Bricul Mircea”

incendiu, neamt, apartament incendiat, copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si