Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 8 ani a ajuns la spital beat crita, dupa ce a baut tuica

Un copil de 8 ani a ajuns la Spitalul “Elena Beldiman” din Barlad in stare de ebrietate, adus chiar de parintii sai, care au constatat ca ceva era in neregula cu copilul lor, care prezenta manifestari identice cu betia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Sambata, 18 noiembrie, in jurul orei 13.00, la Compartimentul de Primiri Urgente al Sectiei Pediatrie s-a prezentat un copil din Silistea, comuna Iana, cu intoxicatie cu alcool etilic, medicul de urgenta instituindu-i tratamentul specific. Dupa ce copilul si-a revenit din starea de betie a fost lasat sa plece acasa impreuna cu parintii care il insoteau”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului “Beldiman” in relatia cu mass – media pentru estnews.ro. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Din cele aflate de reporterul Est News se pare ca micutul Tudor ar fi consumat tuica din cazanul aflat in curtea casei. Vineri, sambata si duminica parintii acestuia au facut tuica si ocupati cu treaba nu au vazut ca fiul lor se cinstea de zor cu alcool.

Sursa: estnews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI