Accidentul s-a produs în Constanța, satul Șipote, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță.
Copilul a fost găsit inconștient, cu lovitură gravă la cap, și va fi transportat la Spitalul județean Constanța cu elicopterul SMURD, a declarat purtătoarea de cuvânt a Serviciului Județean de Ambulanță. 

Citeste si: O tânără a lovit o femeie cu trotineta electrică, apoi a fugit

O tânără a lovit o femeie cu trotineta electrică

O tânără din Cluj-Napoca este căutată de poliție după ce a lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta, apoi a plecat de la locul accidentului.

Citeste si:  Un bărbat a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Victima a fost trântită la pământ și a fost ajutată de ceilalți oameni să se ridice. Tânăra a văzut că  femeia este rănită, s-a apropiat de ea, dar nu a rămas până la venirea polițiștilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Fata era însoțită de un băiat, aflat tot pe trotinetă.

Citeste si:  VIDEO- Accident mortal pe o stradă din Sibiu. Un șofer a izbit doi pietoni după ce a a încercat să evite un accident

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Un bărbat a fost transportat inconștient, cu un traumatism grav la cap, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, după ce a căzut de pe trotinetă.

Citeste si: Accident rutier de ultim moment. Un bărbat a pierit

„Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgenţă în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat căzut de pe trotinetă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si