Tragedia s-a petrecut în a doua parte a zilei de luni, în jurul orei 16:45. Băiatul în vârstă de 8 ani se afla la cursul de înot, la bazinul aflat în administrația Primăriei Ștei, în momentul în care i s-a făcut brusc rău. Copilul era supravegheat în acel moment și de către instructor, dar și de către tată.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și patrule ale poliției.

Medicii au încercat să îl resusciteze pentru mai mult de jumătate de oră, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, scrie ebihoreanul.ro.

Citește și: VIDEO Tragedie pe mare, la 15 kilometri de Palermo. Un super iaht de peste 17 milioane de euro s-a scufundat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

bazin inot, copil mort, instructor inot

„La data de 19 august anul curent, la ora 16.45, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că un minor s-ar fi înecat, într-un bazin de înot din localitatea Ștei.

La fața locului, polițiștii din Vașcău și Nucet au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 8 ani, din comuna Lunca. Din primele investigații, acesta s-ar fi aflat, însoțit de un membru al familiei, la un curs privat de înot, organizat de un instructor de înot, în bazinul respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Oamenii legii au deschis o anchetă 

În urma morții fulgerătoare a băiatului, polițiștii din Ștei au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Urmează să fie stabilită cu exactitate cauza decesului copilului și modul în care s-a produs tragedia. 

Polițiștii din Ștei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, a mai transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor.

Citește și: VIDEO Tatăl lui Sebi Olariu, mesaj sfâșietor la un an de la tragedia de la 2 Mai. Nu mai are speranțe că Vlad Pascu o să-și primească pedeapsa: „Suntem distruși. Încă îl mai așteptăm acasă”

bazin inot, copil mort, instructor inot


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si