Un copil în vârstă de 8 ani și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Ploiești, după ce flăcările au cuprins locuința. Tragedia s-ar fi petrecut la scurt timp după ce tatăl acestuia ar fi plecat la biserică.

Vecinii au simțit mirosul de fum și au sunat de îndată la numărul unic de urgență 112. Pompierii au stabilit că tragedia ar fi pornit, cel mai probabil, de la o candelă lăsată aprinsă.

Cum s-a petrecut totul?

După apelul la 112 al vecinilor, pompierii au intervenit imediat pentru localizarea și lichidarea incendiului produs într-un apartament din municipiul Ploiești, pe strada Mihai Eminescu. 

Conform informării ISU Prahova, la locul solicitării au fost aduse 2 autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare. Pompierii au observat că incendiul se manifesta la mobilierul dintr-o cameră din apartament.

Citește și: O bătrână de 95 de ani a murit, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. Fiul acesteia se zbate între viață și moarte

tragedie incendiu prahova

Tragedia s-ar fi petrecut la scurt timp după ce tatăl acestuia ar fi plecat la biserică.

[Sursa foto: antena3.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„O persoană a fost găsită în stare de inconștiență, fiind extrasă și predată echipajului SAJ Prahova sosit în sprijin", se mai arată în comunicatul transmis de ISU Prahova.

Persoana găsită în stare de inconștiență era un copil în vârstă de 8 ani care se afla, singur, în apartament. Din nefericire, eforturile medicilor de a-l readuce pe copil la viață s-au dovedit a fi în zadar.

Potrivit antena3.ro, copilul se afla singur în casă la momentul izbucnirii incendiului, iar tatăl său ar fi fost plecat la biserică în momentul producerii tragediei.

O altă tragedie provocată de un incendiu s-a produs în cursul zilei de luni

O femeie în vârstă de 95 de ani a murit luni, în apartamentul său din Brăila, după ce un incendiu a izbucnit în locuința sa. Conform primelor informații, totul ar fi pornit de la un aparat uitat în priză.

Femeia nu era singură la momentul izbucnirii incendiului. Alături de ea se afla în apartament un bărbat de 65 de ani, fiul său. 

Citește și: Sediul unei primării din Dolj, cuprins de flăcări. Planșeul s-a prăbușit în două camere

Medicii au încercat să îi salveze pe amândoi, însă pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Fiul acesteia este internat la spital și se luptă pentru a supraviețuit.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Apartamentul bătrânei a ars în totalitate.

Vecinii au fost cei care au simțit un miros puternic de fum și au alertat autoritățile

„Eram în apartament la mine și am văzut cum ardea, de la balcon. Veniseră pompierii să stingă, în spate, acolo", a povestit un vecin, conform antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si