Shannon Whittaker, in varsta de 21 de ani, a dus-o la culcare pe fiica ei Le'veah Herbert, in varsta de opt luni, la ora patru dimineata, dupa ce a fumat cannabis alaturi de vecinii sai, scrie The Mirror.

Copila a fost gasita pe podea inconstienta sub un sac plin cu lenjerie dupa ce a cazut din pat. Mama fetitei s-a trezit la ora 13 in acea zi si a observat ce s-a intamplat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cauza mortii este inca necunoscuta insa testele facute au aratat urme consistente de droguri in par, considerandu-se ca ar fi fost expusa la droguri sau chiar i-ar fi fost atribuite.

Politia a gasit o gama larga de droguri in sufrageria familiei, dupa care cei doi parinti au fost interogati, ma scrie sursa citata.

”A cazut din pat odata sau de doua ori inainte sa se intample nenorocirea, dar mereu am fost acolo cand s-a intamplat.

Nu s-a ranit niciodata facand asta. Vecinii mei au venit la mine si am stat impreuna. La un moment dat am aprins un joint si am baut niste vin. La ora 9 sau 10 seara am pus-o pe Le'veah sa doarma in patul sau si am iesit afara. La ora 3 sau 4 dimineata doar ne-am intors fiecare la casa lui. Da, am fumat cannabis, dar asta s-a intamplat afara.
Am hranit-o cu putin ton si am verificat-o toata noaptea. M-am trezit la 1 dupa amiaza si am realizat ca ea nu mai era in pat si m-am speriat. Se afla sub un sac de haine pe care trebuia sa le spal”, a declarat mama sa in fata justitiei.

”Nu stiu ce s-a intamplat si nu pot sa explic.  Nu fumam cannabis in casa sau in fata ei. Nici cocaina nu am luat in fata ei.”, a declarat tatal fetitei, domnul Herbert.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si