Tanarul a scris cu un spray-vopsea numele "Adi" pe o biserica monument istoric din satul Streisangeorgiu. Imediat au fost mobilizate forte impresioinate de politisti pentru a-l descoperi pe cel care a vandalizat lacasul de cult.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei de la IPJ Hunedoara au aflat ca vinovat se face un copil de 9 ani cu domiciliul in Calan, judetul Hunedoara, care la inceputul lunii februarie a mazgalit cu vopsea roz zidurile bisericii. "In cazua se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de profanare a lacasurilor de cult sau a obiectelor de cult", se arata in comunicatul politistilor.

Biserica respectiva este construita in stilul romanic intre 1313 si 1314 si este una dintre cele mai vechi constructii medievale din Transilvania. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si