Șocant este faptul că părinții celui mic se aflau chiar lângă acesta și frații lui, însă într-un moment de neatenție din partea mamei și al tatălui, copilul a căzut în gol. 

Incidentul s-a produs la fostul cămin de nefamilişti situat la intersecţia dintre strada Aurel Vlaicu şi Aleea Industriilor din Buzău. 

Care este starea copilului

O ambulanţă SAJ Buzău şi un echipaj de poliţie au fost trimise la fața locului, în urma unui apel la 112.

Citeste si: Dom de caniculă în Europa

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Victima este un băieţel de un an şi şase luni, dintr-o familie cu şapte copii. Băiatul fusese lăsat în grija fraţilor mai mari timp de câteva minute, cât mama şi tatăl aveau nevoie să coboare în faţa blocului, pentru a transporta câteva piese de mobilier în casă.

Părinții au văzut cum băiețelul lor cade de la etaj

Pentru părinţi a fost şocant să vadă cum copilul lor se prăbuşeşte lângă ei, de la fereastra garsonierei. Băiatul s-ar fi aplecat peste pervaz, pentru a-şi urmări părinţii.

Copilul a scăpat cu câteva zgârieturi pe faţă, mâini şi picioare, însă viața sa este în afara oricărui pericol.

Citeste si: Nu ne mai permitem să cumpărăm la kg

Victima a fost transportată în stare bună la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost preluat imediat pentru investigații medicale mai amănunțite. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si