Un elev de clasa a III-a a devenit problema unei școli întregi din Târgoviște. Copilul este cunoscut din cauza nenumăratelor abateri disciplinare, printre care alergarea unui coleg cu o foarfecă și lovirea altui elev. 

Elev de clasa a III-a- spaima întregii școli

Situație îngrijorătoare la Școala Gimnazială Nr. 5 Coresi din Târgoviște: un elev de clasa a III-a, cunoscut pentru abaterile disciplinare grave la adresa colegilor și cadrelor didactice, nu se oprește din a intra în belele.

Anul trecut a alergat un coleg cu o foarfecă, iar acum a lovit alt elev. Abaterile nu se opresc aici, deoarece copilul îi terorizează și pe profesori.

Citește și: EXCLUSIV: Un copil de 16 ani s-a sinucis după ce a fost judecat pentru orientarea sexuală./”Trăim într-o societate în care acest subiect este considerat tabu”

Părinții elevilor de la școala din Târgoviște vor să organizeze un protest în fața sediului DGASPC Dâmbovița în privința acestei situații.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Violențele în școli continuă. O adolescentă a fost filmată în timp ce dădea cu pumnul într-o elevă

Cu toate acestea, părinții copilului nu recunosc că ar avea probleme cu el sau că elevul ar fi făcut toate acestea.

Ce transmite organizația pentru Prioritizarea Educației conform Normelor (OPEN)

„În urma sesizărilor părinților de la școala Coresi, la invitația unui părinte, Neda Darius, Președintele OPEN, a participat la o ședință la nivelul clasei și o ședință a consiliului de administrație al școlii, la care a fost prezentată situația unui elev de clasa a 3 a care tulbura și deranja orele, agresa fizic, atât elevii, cât și profesorii în așa fel încât majoritatea elevilor agresați

nu vor să se mai prezinte la școală. Suntem alături de Consiliul de Administrație al Coresi, care a înaintat sesizări și plângeri către toate instituțiile competente, în special de părinții și elevii direct afectați care au depus sesizări individual, acum unind forțele și încep demersuri la nivel de grup. Vom depune toate eforturile, ca și ONG de educație, pentru monitorizarea situației, soluționarea problemei și suport emoțional pentru elevii afectați. De asemenea, solicităm Direcției de Asistență Socială Târgoviște să dea curs plângerilor și sesizărilor părinților cât mai repede posibil, pentru soluționarea problemei și pentru a garanta siguranța elevilor Școlii Gimnaziale Coresi! Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă îndemnăm la solidaritate pentru a nu mai exista următoare victime sau situații similare”, au spus reprezentații OPEN.

Citește și: O elevă de 11 ani a fost bătută de o colegă la școală- fata a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Acuzații- elev bătut acasă de profesor

Citește și: Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si